服務銷售熱線:

(852) 6289-1789
sales@ptx.hk

一般查詢:

(852) 3105-0156
info@ptx.hk

地址:
長沙灣荔枝角道777號田氏企業中心3樓306室
(長沙灣港鐵站 B出口)

辦公時間:  
星期一至五: 早上9時至下午12時,
  下午1時30分至晚上6時;
星期六、日及公眾期假休息

© Intimex 2017 All rights reserved

最新消息

誠意推介給有意致業人士和創業者的書
2017-06-27

創業,看似簡單卻又遙不可及,更成為近年的大熱,究竟如何可以成功呢?如果沒有完善的計劃,夢想終歸於夢想,根本不會實現。

美仁川 Reg N Pay 面世
2017-06-06

說咁快我哋幫美仁川設立嘅Reg N Pay已經面世啦!

更多

Primex Immigration CMX系統
2017-06-06

升學移民就緊係要搵Primex,但講到整網店點可以唔搵我哋Intimex! Primex採用了CMX系統,可以隨時增刪有關移民嘅資料,仲可以隨意編輯內容、排版等等。想設立一個個人化嘅網頁就係咁簡單~

更多

優質樓宇管理週2017 CMX系統
2017-06-06

近期泰美又setup咗多個CMX系統,今次就係優質樓宇管理週2017。

更多

「會展創業日eDay」
2017-05-24

從未試過咁緊湊,香港新界各一個Show兩邊走!但一切都係值得嘅,透過呢兩個Show我哋可以同大家介紹泰美科技嘅皇牌系統:Reg n Pay同Crossover Store,仲幫唔少初創公司申請WeChat Pay,搵銀開拓內地客源!搞展覽唔止為生意嘅,創業從來都不容易,我哋都好希望服務幫到各位有志創業嘅朋友!今日只係展覽嘅第一日,反應就已經非常熱烈,交咗唔少新朋友之餘,仲有好多朋友嚟咗探我哋。

更多

「世界華人發明大獎」
2017-05-20

5月20日-「世界華人發明大獎」 泰美科技又攞獎啦!!!經過兩日同事嘅努力,好高興見到我地嘅努力得到回報!今年泰美科技以填繳易(Reg N Pay)同創得店(Crossover Store) 參加左世界華人發明博覽會(HKCII)。經過左兩日激烈嘅評審之後,我地創得店(CrossoverStore)得到左世界華人發明大獎嘅金獎,而填繳易(Reg&Pay)就得到左世界華人發明大獎嘅銀獎。創得店令大眾可以同您嘅產品輕易咁進行Crossover,而填繳易就可以幫助您輕鬆製作網上表格,仲可以網上收費添啊。泰美科技一直以黎都以商界伙伴嘅需要作為前提,不斷投放資源去開發網站系統平台,成績亦有目共睹,今次博覽會得到驕人嘅成績,實在係為我地打左一支強心針!我地承諾,泰美科技會繼續緊貼市場,為商界伙伴研發更多更高質素嘅系統,幫助各界邁步向前! 如果各位對我地嘅系統有興趣,就快啲搵我哋泰美啦!

更多

【創】+【造】配對計劃-新聞發佈會暨工作坊
2017-05-12

2017年5月10號。 泰美科技好消息一浪接一浪, 泰美科技20週年Party岩岩先完滿結束,我地就已經推出左第一個重頭項目。前日,泰美科技好榮幸可以去到由創意創業會同創意香港合辦既跨產業【創】+【造】配對計劃-新聞發佈會暨工作坊,並同一班設計師講解如何利用科技去進行Crossover。

更多

Crossover Products Creation Platform 功能介紹
2017-05-12

Crossover Products Creation Platform 功能介紹 http://cpcp.crossmatchingshowcase.com

更多