服務銷售熱線:

(852) 6289-1789
sales@ptx.hk

一般查詢:

(852) 3105-0156
info@ptx.hk

地址:
長沙灣荔枝角道777號田氏企業中心3樓306室
(長沙灣港鐵站 B出口)

辦公時間:  
星期一至五: 早上9時至下午12時,
  下午1時30分至晚上6時;
星期六、日及公眾期假休息

© Intimex 2016 All rights reserved

Start-Up 11月雙月刊 - Reg & Pay

2016-12-23

係今期一本專為香港人而設既創業雜誌上都見到我地泰美科技啦~ 係STARTUP 11月雙月刊最後一頁有我地最新既簡易表格收費平台 –填繳易Reg & Pay。Reg & Pay係一個100%由香港人研發既平台 ,想了解多啲就睇下下面既簡介啦。

Reg & Pay是一個簡單的表格收費平台,表格可以自動計算出每張單加埋運費既總數,亦有支授多種付款閘門如MasterCard和支付寶等。顧客確認訂單內容後可以即時付款,既能方便顧客外,公司又可以加快確認銷量。 Intimex 除了關心客戶外,亦十分關心社會。因此,泰美科技誠意推出 「簽一個,送一個」計劃。如商業機構使用我們的Reg & Pay 服務,我們會免費為一間慈善機構設立填繳易服務。受惠的慈善機構會在網頁內顯示贊助公司的標誌,有助公司建立正面形象! 如果想了解多啲Reg & Pay,可以瀏覽我地既網站http://regnpay.hk/regnpay 了解番!